PicMonkey Collage

For denne fyren er veldig glad i damen sin. Her handler det om å ta et valg. Og gå for det. DET våger Orfeus i denne operaen «Orfeus og Evrydike. Her følger altså Orfeus Evrydike inn i dødsrike, og det i en Boeing 737. I FULL størrelse.

Og da skjønner dere at operaforestillingene ikke helt er det de en gang var? Nå er det litt sånn kino møter opera møter ballett. ALT kan skje der oppe på scenen. Virkemidlene er mange, teknikken utvikler seg også der, så jeg har mine ord i behold. ALT kan skje.

Jeg gleder meg! Torsdag er det premiere på denne forestillingen i Operaen, og der stiller også jeg! Gleder meg stort!!

Kjenner du myten om Orfeus og Evrydike? Den finner du HER om du vil vite.

 

Jeg blir veldig glad for kommentarer fra dere på hva dere mener om moderne variasjoner av klassiske operaforestillinger 🙂