macabre

macabr2 kopi

SOM jeg gleder meg!! I morgen er det tid for det BURLESKE OG GROTESKE!! Det er vanligvis ikke en del av min hverdag, men hvem vet? Kanskje dette blir den nye formen for underholdning fremover. (Knegg.)

Jeg har plutselig fått 2 fribilletter i posten, noe som kanskje betyr at folk ikke akkurat har stått i kø for å kjøpe billetter til denne forestillingen, og KUN for min egen del, HURRA for det!  Det blir jo spennende og gøy å se noe helt annet! Dette virker så sprøtt, at bare det å komme på det som regissør, er et lite under. Hvordan har de det i hodet sitt, liksom? 🙂

grandmacabre kopi

MEN, Operaen lover at dette også er vakkert! Og da er jeg ikke i tvil. Dette blir flotte bilder på netthinnen. Litt humor får vi ta med oss, og gå den i møte med et åpent sinn. Jeg har ikke sett denne forestillingen før, og det er første gang Le grand macabre fremføres av Nasjonaloperaen, OG det er nye operasjefen Per Boye Hansens første produksjon som operasjef der i huset. DET er jeg meeget spent på. Kan nesten ikke vente!

Hva synes DU??  Fortsettelse følger…

Amando;TONE_KUMMERVOLDAmanda:AMELIE_ALDENHEIM

Alle bilder er tatt av Operaens fotograf; Erik Berg.