HJEM    KALENDER      KÅSERIER       HVA SKJER?      INTERNASJONALT       OM

kåseri2

Kåsør: Kjerstin Engø Pronzato

Velkommen til mine opera-arrangement!meg opera2

Når jeg inviterer deg til et arrangement i regi av Operaspesialisten, vil jeg at du skal få så mye som mulig ut av denne dagen. Når du kommer til Thon Hotel Opera, får du servert et glass musserende, du får lytte litt til musikken som vi har på litt lavt i bakgrunnen, og jeg og kåsør / operasanger Kjerstin synes det er hyggelig å hilse på om dere kommer litt før vi starter.  Kjerstin som er en god venninne,  har bodd nesten 20 år i Italia, og vet alt om opera. Hun er selv utdannet operasanger og operadirigent, i tillegg til at hun har gitt ut jazzplate i Tyskland.

Middagen

Når du har fått vite sånn passe om forestillingen du skal se, går vi rett over til restaurant La Scala, også på hotell Opera. De har alldeles nydelig mat der for tiden, og jeg prøver meg nå med 3-retters meny, før hadde vi 2. Kjøkkenets franske kokk vet å flørte med gjestene! Du burde prøve!! Hva du vil drikke til maten, bestemmer du selv, og betaler selv. Her er mange gode alternativer!

I Operaen

Etter en bedre middag er det rett over veien til Operahuset, og der har mine gjester alltid de bestye plasser. Som oftest i orkester, som er feltet foran scenen, eller rett bak orkester, i parkett, men fortsatt på gulvet rett foran scenen. Bedre blir det ikke! Vil du være med på dette, så bør du skynde deg! «La Boheme» er neste arrangement, 16. februar. Du kan også legge igjen navn og epost her, så kanskje du vinner 2 billetter til forestillingen?