Det er mye som skjer om dagen; ønsker å sette opera / ballett på dagsordenen DIN. Ønsker å ta min lille bedrift OPERASPESIALISTEN til nye høyder, og da trenger jeg inspirasjon og alt jeg har også av min egen kreativitet. Gode hjelpere er godt å ha, og for tiden så er Gry Sinding en av mine store idol på den fronten! Holder på med kursing online, fantastisk bra, og i helgen er det full rulle og SDD Live! Sjekk gjerne ut og bli med i neste omgang!!

grysinding kopi

 

Opera (og også ballett )er jo SÅ gøy! Alt er bra der, musikken, sangen, forestillingen, omgivelsene, atmosfæren. Rene kinderegget! Og vi snakker ikke bare operahuset i Oslo, er du på reise, prøv noe nytt! Stikk innom nærmeste operahus, og vips, du er i et skikkelig party-moods med en gang!

beautiful-interior-of-the-opera-house-in-france

Her kan du være som du vil. Ta den helt ut, pynte deg til trengsel, eller be cool. Jeans-varianten går også. Her er vi for felles glede og estetikkens vindunderlige verden er som oftest i overflod i disse fantastiske husene som bare i seg selv ofte er et kunstverk!

Jeg håper du som ikke er så bevandret i operaens verden vil ta deg en tur, bare nyte, balsam for sjelen. Dette er nemlig også SPA!!

Gleder meg til å høre fra deg!!!