Har DU sett en opera?

Jeg tenker at det er mange der ute som aldri har sett en opera, og jeg vet at mange synes (tror) at opera er noe fryktleige greier, med skrik og skrål og voldsom musikk.  Andre igjen tror at opera er for «fiffen». Men der tar de jo helt feil! Og det er min intensjon med denne bloggen, å få frem et litt mer nyansert bilde av hva som skjer i denne verdenen. Jeg har selv flere arrangementer på gang i den nye opera-sesongen som starter etter sommeren, i september, og jeg vil også blogge fra disse.

generisk

Først ut er Figaros Bryllup, 15. september, og for tiden annonseres det og påmeldingene strømmer heldigvis inn. Mange av mine kunder, er folk som kommer igjen og igjen på mine arrangementer (Operaspesialisten.no). Det tar jeg som en tillitserklæring. Takk! De fleste som er med på disse arrangementene, har aldri vært i Operaen før, og da er det veldig hyggelig å gi dem gode opplevelser. De får først en intro til forestillingen vi skal se, deretter en god middag, og SÅ: Forestilling!

Med meg på dette har jeg en super operasanger, Kjerstin Engø Pronzato, og hun formidler hva som skal skje på scenen. Hun har bodd i Italia i 20 år, og er ekspert! Når vi kommer så langt, skal jeg blogge om det. Aller først, må jeg selge ut alle billettene. Ønsker du?   Send mail: vigdis@operaspesialisten.no

I Italia vet folk like mye om opera som om fotball. Italia er operaens opphavssted. De har det i blodet. Vi har en lang vei å gå 🙂

Så glad jeg hadde blitt om du kom med noen betraktninger i kommentarfeltet nedenfor. Har du sett en opera? Hva synes du? Kunne du tenke deg å gå igjen? Hvilken liker du best?