En overveldende helg er over. SDD LIVE i Gry Sindings regi var en magisk opplevelse, og en skikkelig boooster for flere hundre gründertilværelser som både hoiet og rocket om hverandre. Stemningen stod i taket og jeg vil tro at denne konferansen er den eneste i sitt fargerike rockeslag. Har du anledning, bør du ikke gå glipp av den til neste høst! Dette er en happening av det helt store slaget.

sdd5

Dette var en lærerik helg, ingen tvil om det, men det var også en tårevåt helg.

Det begynte med Gry Sinding selv som fortalte om sin historie, og stemmen ble noget skjelven da hun trakk frem hva familien har vært igjennom av penrsonlige kriser som nå heldigvis ser ut til å være et tilbakelagt stadium.

sdd2

Mona Nordøy er en av Norges råeste fotografer, er venner med de kongelige, og har tatt noen bilder som imponerer herfra og til himmelen! Hun har bidratt til å hjelpe en fattig familie i Afrika, hvor det nå var, men en enslig mor og hennes barn bor nå i et respektabelt hus i stedet for et blikkskur, takket være denne damen.

Loveleen Brenna fortalte sin historie, hun har gitt ut bok om sitt liv, en fascinerende historie om ekteskap innen indisk kultur, skilsmisse og utestengelse og veien tilbake.

«Crohnprinsesse» Ingrid Anette Hoff  hadde kanskje den sterkeste historien, som ung stomipasient med 3 barn. Det var rørende å høre, og skremmende også hva hun opplevde i denne perioden, og at hun stod der som DEN supermodellen i dag. Jeg skammer meg over alle småting jeg kan syte og klage over..

Da var det befriende når Fargerike Dagny, Dagny Thurman Hoelseth kom på banen. Feiende frisk og så til de grader fargerik. Hun lever opp til sitt fengende navn!

Jeg er klar til neste år!! Er du??