Kingwings2 kopi

Hvis du ikke har vært i Operaen før, og f.eks. aldri har sett en ballettforestilling, DA har du en supersjanse nå ganske så snart!!

Det er mye vakkert i dette flotte huset, både av musikk, farger, silkestoffer og de vakreste sceneoppsett. Mennesket er som kjent i stand til å utføre det aller meste, om en bare legger seg i hardtrening, men hvem gidder vel det..? Vi som ikke har en time til studiotrening en gang. Joda, jeg snakker for meg selv, men jeg kjenner jo mange i samme «klubben» 🙂

La oss bli litt «overjordiske» for en stakket stund. La oss bli revet med, hyle av begeistring, som om vi var fjortiser og Justin Bieber stod på scenen. La oss kjenne på følelsen.

Kingwings  Crew + Nasjonalballetten = sant!

Kingwings Crew har vært norgesmestere i breakdance! Og disse møter Nasjonalballetten på nyåret. Dette blir headspins og piruetter, akrobatikk og tåspissdans i heftig forening.  Tøffere blir det ikke!

De lover oss ville triks og trinn fra både Svanesøen og Don Quixote, i tillegg til publikumsfavoritter fra superkoreografene Sol León og Paul Lightfoot. Og jeg lover, disse er råe!

Disse hadde forresten også forestilling i 2012. De ble en snakkis over natten, publikum i alle aldre strømmet til Operaen og skapte lange køer i billettluken, så her gjelder det å være tidlig ute!

Lyst å se?? Jeg fixer plasser  i orkester (!!!) til lørdag 08. februar om du vil!! Pris kr. 425,- (samme som Operaen tar)

Mail til: vigdis@operaspesialisten.no